STUDII DE CAZ

Cele mai reusite aplicatii din partea MakeSoftwares.

denta1

Denta suport

Un marketplace cu trei interfețe (Admin, Clinică și Utilizator) ajută clinicile dentare să gestioneze programările și consultațiile online, oferind clienților informații despre costuri printr-un formular.

vezi mai multe
teira1

Tairra

Teria este o aplicație cu 3 interfețe: Interfața de angajat Interfața de manager Interfața de super admin Super adminul are acces complet la platformă și poate șterge și gestiona conturi.

vezi mai multe
school1

School managment

Platforma cu patru interfețe (conducere, profesori, elevi și studenți) facilitează gestionarea și comunicarea școlară, folosind AI pentru a prezice rezultate academice și a sugera îmbunătățiri.

vezi mai multe
neuros

Neuros-training.ro

Neuros-training.ro facilitează neurofeedback-ul pentru afecțiuni neurologice printr-o cască ce interpretează undele cerebrale, controlând jocuri dezvoltate de Make Software.

vezi mai multe
hades

Hades Petrol

Platforma cu trei interfețe (curier, client și administrator) optimizează comenzile de combustibil, permițând clienților să plaseze și să urmărească comenzi, curierilor să livreze eficient și administratorilor să gestioneze și să analizeze livrările.

vezi mai multe
mayore

Mayore Sweets

Platforma facilitează gestionarea stocurilor într-un laborator de prăjituri, permițând magazinelor să plaseze comenzi și curierilor să eticheteze și urmărească livrările.

vezi mai multe

Esti gata sa iti construim software-ul dorit ?

Apasa pe butonul de mai jos si completeaza formularul.
Aplica acum